Tidak dinafikan bahawa kita sangat menggemari makanan dan minuman yang manis. Namun pengambilan makanan dan minuman yang manis secara berlebihan boleh memudaratkan kesihatan, dan seterusnya menyumbang kepada masalah kesihatan seperti kencing manis, masalah jantung dan sebagainya. Namun, dengan adanya Elderberry Tea Mix ini, anda boleh menikmati minuman yang sedap dan berkhasiat dengan senang hati. Elderberry Tea Mix ini merupakan minuman peningkat tenaga semuljadi dengan campuran teh hijau, putih, dan merah yang eksklusif dan kaya antioksidan ini, serta ekstrak Elderberi yang menyokong kesihatan yang baik. Anda boleh lupakan minuman berkarbonat dan tinggi kadar gula dengan senang hati!

Istimewanya Elderberi Tea Mix ini anda akan rasa bertenaga sepanjang hari, boleh kurangkan masalah mengantuk, badan sentiasa cergas, dan lebih menyenangkan hati lagi ia membantu untuk meningkatkan kadar metabolisma badan dan seterusnya boleh mengawal berat badan.

Ini kerana keistimewaan Shaklee...

1. Mengandungi elderberi yang menyokong kesihatan yang baik.
Eldeberry Tea Mix ini mempunyai ekstrak buat elderberi yang kita ketahui bahawa kaya dengan antioksidan untuk meningkatkan sistem imun pertahanan badan, Kandungan polifenolantosianin yang tinggi bertindak untuk menghalang dan mengawal daripada serangan penyakit, sering digunakan untuk melegakan simptom selsema dan demam secara tradisional dengan mempercepatkan proses penyembuhan.

2. Mengandungi taurina, yang dikaji secara meluas untuk meningkatkan ketangkasan fikiran dan tenaga.

Taurina mempunyai peranan yang sangat penting untuk jantung dan otak kita. Yang mana ia berfungsi untuk meningkatkan tenaga dan ketangkasan fikiran jadikan anda lebih aktif.

Sesuai di ambil pada bila-bila masa sahaja.

Rasa elderberry yang sedap, tanpa mencampurkan lagi perisa dan pemanis juga.

Kuantiti: 28 pek

Saranan Penggunaan: Campurkan satu pek kecil dengan 180 hingga 240 ml air panas atau air sejuk.

0 Comments