Tips Kekal Sihat Dan Cergas Bertenaga Sepanjang Hari Walaupun Sibuk | Winichelen WongkinGolongan yang berkerja berumur 21 tahun ke atas sering menjadi ancaman kepada kelesuan di tempat kerja. Yang sering menjadi punca adalah disebabkan tekanan hidup yang semakin mencabar, kerja lebih masa, dan bebanan kerja di luar masa bekerja. Bila berlanjutan maka menyebabkan kekurangan produktiviti pekerja, tumpuan semakin merosot dan menyumbang pula kepada risiko kemalangan di tempat kerja. Mujurlah ada set bajet sihat dan bertenaga yang memberi keuntungun lebih RM100.

Antara tanda-tanda yang di alami apabila mengalami kelesuan di tempat kerja ini adalah sentiasa mengantuk, tidak bertenaga, kurang tumpuan dan prestasi kerja menurun. Inilah antara penyebab utama pekerja ingin berhenti kerja atau berpindah.

Antara salah satu pakej yang memberi keberkesanan yang selamat kepada mereka yang sibuk bekerja ini adalah Pakej Sihat dan Bertenaga dengan CoQtrol Plus yang berfungsi memenuhi keperluan CoQ10 harian untuk memberikan tenaga yang mencukupi dan mampu meningkatkan tahap kesihatan. Apabila CoQ10 mencukupi ia mampu memberikan bahan api yang mencukupi kepada pusat jana kuasa badan kita di mitokondria dan seterusnya menghasilkan tenaga sehingga 95%.Dengan menukarkan gula dan lemak kepada tenaga.

Tips Kekal Sihat Dan Cergas Bertenaga Sepanjang Hari Walaupun Sibuk | Winichelen Wongkin


Selain itu, secara semula jadi CoQ10 banyak berada di jantung untuk mengepam darah dan membekalkan oksigen selama 24/7 tanpa henti memerlukan CoQ10 yang tinggi. Dan ini boleh dibantu dengan pengambilan CoQtrol Plus secara konsisten. Produk premium ini yang dilengkapi oleh tokoferol dan resveratrol mampu memberikan khasiat yang terbaik. Formulasi berpaten dengan menggunakan minyak zaitun (Patent No. MY-139379-A) untuk penyerapan yang lebih optimum. Cinch Tea Mix boleh mengurangkan rasa mengantuk, memberi tenaga dan mengekalkan kecergasan sepanjang hari. Dengan campuran teh hijau, merah dan matcha sangat sedap untuk di minum walaupun tanpa pewarna tiruan, gluten dan bahan pengawet. Ditambah pula dengan taurina yang memang dikaji boleh meningkatkan kepekaan dan kecergasan.
Vivix pula penuh dengan antioksidan yang mampu mengoptimumkan prestasi sel supaya badan mampu bekerja dengan lebih efisien. Ia juga boleh meningkatkan kepekaan dan tenaga dalam melakukan kerja seharian.

Sekiranya anda seorang yang perlu bekerja shift yang panjang, ibu yang bekerjaya, perlu bekerja di bawah tekanan, bekerja di bawah risiko pandemik masa kini, bekerja di sektor binaan, waktu inilah masa yang sangat sesuai untuk korang dapatkan CoQtrol Plus, Cinch TeaMix dan Vivix yang hebat ini. Pakej Sihat Bajet dan Betenaga ini memberikan anda peluang untuk mendaftar sebagai ahli secara PERCUMA. Dengan penjimatan sebanyak RM100 berserta penghantaran percuma terus ke rumah anda. Malah anda berpeluang untuk dapatkan bonus sebanyak 5% dari belian set ini. Setiap ahli berdaftar akan dimasukkan ke dalam kumpulan sokongan khas BOGO PAMILY untuk info yang menarik berserta pelbagai aktiviti bersama kami.


Dapatkan promosi anda yang jimat RM100 ini sekarang dengan klik wasap link / call 0198312837

Baca juga:

Keistimewaan dan Kelebihan CoQtrol

Manfaat/Kelebihan Coq10 Untuk Kesihatan

0 Comments