Thursday, 16 September 2021

Keistimewaan Dan Kelebihan CoQtrol Plus Shaklee | Winichelen Wongkin

Keistimewaan Dan Kelebihan CoQtrol Plus Shaklee | Winichelen Wongkin

Coenzyme-Q10 (Coqtrol Plus Shaklee) merupakan sumber nuttrien utama dalam penghasilan tenaga. Ia berada di dalam mitokondria, iaitu stesen jana kuasa sel badan kita. Coenzyme-Q10 ini banyak dalam sel otak, jantung dan hati. Ia bertindak sebagai butang permulaan untuk menghidupkan enjin dalam menghasilkan tenaga di dalam sel badan manusia.

Apabila sel-sel badan sihat dan bertenaga, badan akan berfungsi dengan lebih baik dan optimum dalam melakukan aktiviti yang anda lakukan setiap hari. Semakin meningkat umur pula tahap Coenzyme-Q10 semakin berkurang.

KEISTEMEWAAN COQTROL PLUS SHAKLEE

1. CoQtrol Plus Shaklee mengandungi 100mg Coenzyme-Q10 yang mencukupkan kadar pengambilan saranan harian. Di samping itu juga dilengkapi dengan resveratrol yang bertindak sebagai anti radang dan tokoferol sebagai antioksidan untuk nutrisi yang berganda.

2. Coqtrol Plus Shaklee juga menggunakan sistem minyak zaitun untuk penyerapan yang lebih optimum.

Masa yang sesuai ialah selepas makan. Samada pagi, petang mahupun malam. Sangatlah disarankan untuk mengambil pada waktu malam bagi mereka yang bekerja shift malam atau perlu untuk kekal bertenaga membuat kerja harian di waktu malam.

Kapsul yang kecil mudah untuk ditelan. Tiada tambahan perisa/pewangi.

Harga Pasaran RM148 Jika inginkan penjimatan yang lebih dan dapatkan harga ahli boleh berdaftar DISINI. Sebarang pertanyaan lanjut dan tempahan juga anda boleh hubungi saya juga DISINI

Baca juga: 

Apakah Yang Anda Perlu Tahu Mengenai CoQ10?


Keistimewaan Dan Kelebihan CoQtrol Plus Shaklee | Winichelen Wongkin0 comments:

Post a Comment