Tuesday, 2 April 2019

New Cycle 2019/2020 Shaklee Rewards | Winichelen Wongkin


NEW CYCLE 2019/2020 SHAKLEE REWARDS | WINICHELEN


Dah 2 April hari ini, maka 1 hari dah berlalu untuk tahun perakaunan yang baru bagi keluarga besar Shaklee.

Sebelum ni dah di war-warkan apakah rewards dan keistimewaan yang akan bakal di rebut buat semua yang bergelas SID. Winy pun tidak kurang juga hyped nya haha

Maklumlah cycle kali ni memang buat Winy sangat tertarik. Bukan dari segi reward saja tapi promo pun makin gempak.

Kali ni Winy nak kongsi apa yang bakal korang akan dapat jika berdaftar sebagai ahli Shaklee.

Tahun ni Shaklee menjanjikan kepada mereka yang layak untuk melancong secara PERCUMA ke KOREA dan SWITZERLAND. Siapa tak nak melancong percuma kan? Hampir 90% di tanggung!

Hanya bawa duit poket untuk shopping dan pakaian semasa di sana.

Mungkin ada yang agak keliru dengan reward melancong ni macam mana nak capai. Sini Winy nak kongsi.

Dalam Shaklee kami ada pangkat alah macam kompeni juga ada CEO dan sebagainya tetapi bagi keluarga Shaklee ianya di kira dari pangkat pertama iaitu supervisor. Bila dah capaipangkat ni korang boleh kumpul mata ganjaran untuk di bawa sampai habis cycle dan di sana la mata itu di ganti dengan reward melancong!

Dan untuk melancong ni ada 2 kategori. Yang pertama dalam asia dan kedua jelajah Eropah. Sebab tu ke Korea dan Switzerland. Bagi yang muslim juga tidak ketinggalan untuk dapat reward ke umrah.

Perbelanjaan menelan RM5000-25,000 seorang bagi kedua-dua rewards ni. Mana tak suka.

Seronok kan. Dapat banyak sangat kelebihan.

Lagi satu yang sangat menyeronokan ialah CASH REWARD. Untuk dapatkan reward ni kena capai minimum target yang Shaklee tetapkan. Kat sekolah pun siapa dapat markah tinggi dan excellent mesti cikgu bagi ganjaran kan?

Macam tu la kami di Shaklee.

Dan kali ni Winy bersama team Elysian nak cabar diri untuk layakan diri ke Korea! Doakan tau!

Kalau nak tahu lebih lanjut macam mana dan ingin sertai team kami boleh hubungi Winy segera.




Continue Reading