Friday, 7 September 2018

Kenapa Ostematrix Menjadi Pilihan | Winichelen Wongkin

KENAPA OSTEMATRIX MENJADI PILIHAN | WINICHELEN

Walaupun Ostematrix ni kalsium tapi percayalah langsung tak ada rasa susu langsung. Kalau yang tak suka minum susu tu konfem muncung panjang sedepa kan, tapi memang korang tak akan rasa punya.
Saiz pula comeii sangat sampai tak rasa pun lalu hat tekak tu. Teguk dengan air segelas ,ehh dah telan ke tidak eh? Haah tu la yang korang rasa.
Bila senang telan dan konsium tak da masalah nak konsisten ambik tiap hari kan. Kalau dah ambil tanpa culas tu baru nampak kesan.
Jangan di sangka yang comeii ni tak power. Formulanya sangat unik sebab ibarat di lapis dengan konkrit berbeza dengan bata blok saja.
Ada 8 sekawan dalam ni yang buatkan Ostematrix ni lagi menarik, penyerapan hingga tahap 99%.
Bukan tulang sahaja yang kuat, tapi SAKIT LUTUT, MIGRAIN, TEKANAN DARAH dan SEMBELIT semakin baik.
Opkos la senang hati kalau nak kuatkan tulang tapi titiba saja tiap kali masuk tandas mengalir deras paip tu kan 😆.
Melahap memalam pun pagi tu senyum lebar sebab konfem keluar.
Siapa nak tulang sihat pakej sihat usus dan saraf sekali meh la sunting Ostematrix yang tengah ada OFFER HARI MALAYSIA ni.

Ini antara feedback mereka yang mengambil ostematrix.

CC: S2u Families




Continue Reading

Tuesday, 4 September 2018

Hello September | Winichelen Wongkin

HELLO SEPTEMBER | WINICHELEN

Kemain saja tajuk kan padahal hari ni dah 4th Sept pun. haha

Nasib baik tidak habis Sept ni kan. Kalau dah hobi dan passion memang susah juga nak lupa. Sebenarnya tiap malam Winy akan buat to do list untuk update blog ni tapi semuanya separuh jalan saja. Draft berderet dah tak siap tulis.

ALASAN ja lebih. Ahaks

Seriously ada masa Winy tidak cukup tangan nak handle semua. But I love the biziness.

Mungkin sebab dari kecil Winy buat banyak kerja dalam 1 masa, bila masa lengang Winy jadi tak keruan.

Seawal umur 8 tahun hampir semua kerja di rumah Winy dan kaka buat Winy 8 tahun kaka dah 10, mama akan ke ladang dan dady juga taida di rumah.

Adik sorang tu Winy dan kaka la yang ganti-ganti jaga.

We will do our timetable guna kapur lukis di dinding. Mama nampak kena marah sebab conteng dinding.kahkah

Kalau Kaka yang pergi menoreh getah Winy jaga adik dan cuci piring.
Kalau dah masa pungut getah kaka pula yang jaga adik dan siapkan makanan.

We fought a lot. Like really a lot! haha Tapi naluri adik beradik tu memang ada in the end kalau kena marah pun nangis sama-sama juga.

Dan dari sana Winy memang suka buat TO DO LIST. Ini buat Winy lebih rasa teratur dan tidak banyak buang masa.

Sebelum akhiri hari tiap hari memang Wing akan buat to do list dulu. Esoknya tidak kelam kabut dan risau.

Kalau belum cuba boleh lah mula dari hari ni!

Salam sayang,
Winichelen Wongkin











Continue Reading