Bisnes Shaklee Bukanlah Bisnes Head Hunting Atau Skim Cepat Kaya | Winichelen Wongkin

Ramai yang menyangka dalam Shaklee ni hanya HEAD HUNTING semata-mata. Tapi yang sebenarnya tiada bayaran komisen kalau berjaya dapat 'Kepala' baru itu. Sesen pun tak ada tau!

Bayaran keahlian RM69 tu untuk layakkan korang dapat BUKU EMAS yang akan bantu kita dari pengetahuan prodak sehingga la bagi mereka yang ingin menjana income.

Ada peraturan perniagaan dengan akta-akta sekali. Shaklee bukannya perniagaan budak-budak, awak akan buat bisnes yang real dan empayar awak juga akan real.

Kami cari bisnes partner untuk kongsikan kebaikan dan bantu semua dapatkan juga peluang yang Shaklee tawarkan, sebab sangat rugi bila tidak rebut peluang tu tau.

Korang boleh tengok sendiri pecahan bonus dari gambar tu, pecahan bonus yang sangat banyak tu awak akan layak dapat walaupun hanya bergelar AHLI.

BUKANNYA HEAD HUNTING | WINICHELEN

Berbisnes dengan Shaklee amat mudah dan boleh di buat di mana-mana sahaja. Lebih lama awak dalam bisnes Shaklee lebih besar empayar dan suatu hari nanti awak akan nampak Shaklee sendiri yang akan bekerja untuk awak.

Sebarang pertanyaan dan persoalan boleh komen entri ini atau Whatsapp ke nombor 019.8312837

~Life time business with Shaklee~











0 Comments