1001 SEBAB KENAPA PILIH SHAKLEE

Tak kenal maka tak cinta. Malam ni entri Winy khas untuk yang belum mengenali Shaklee. Banyak snagat nak kongsi sebenarnya tapi Winy cuba untuk pendekkan entri ini. Kah!

Winy nak kongsi yang terutama-utamanya Science behind Shaklee. Kita tak nak apa yang kita akan konsium atau bakal konsium ini memudaratkan. Tapi dengan shaklee kita boleh gunakan tanpa WAS-WAS. Hebat tak?

Sekarang ni memang banyak sangat syarikat pengeluar supplemen. Berebut-rebut syarikat pengeluar mengaku yang produk mereka adalah yang terbaik kat dunia.

Tapi jarang sekali ada syarikat yang menampilkan barisan saintis atau bukti ujian klinikal & landmark study macam shaklee.






Falsafah Produk Shaklee :

1. Sentiasa Selamat
2. Sentiasa Berkesan
3. Sentiasa Mesra Alam

 Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian setiap tahun untuk memastikan tahap keselamatan dan keberkesanan produk.

Shaklee mempunyai komitmen yang tinggi dalam mengelakkan penggunaan perisa tiruan, pemanis dan pengawet tambahan.


Setiap satu produk shaklee diuji 100% untuk menjamin setiap bahan seperti yang terdapat pada label adalah betul dan dalam kuantiti yg sepatutnya.

Semua bahan mentah yang digunakan utk menghasilkan produk shaklee adalah di bawah protokol yg sangat ketat.

Setiap bahan mentah akan diuji sebanyak 350 kali untuk pencemaran kimia termasuk racun serangga, logam berat, sisa2 terlarut & sebagainya.


Produk Shaklee adalah Beyond Organic kerana standard yang Shaklee tetapkan adalah jauh lebih tinggi dari organik.

Shaklee buat puluhan ribu ujian untuk pastikan tiada bahan cemar dalam ramuan produk tanpa mengira di mana dan bagaimana ditanam.

Organik hanyalah bagaimana sesuatu tu ditanam tetapi ianya tak menjamin supplemen itu tidak tercemar masa anda makan.

Kadang kala berlaku pencemaran dari segi bawaan angin, hujan, proses memetik & pengangkutan.

Barisan saintis yang terbaik dan penerima Nobel Award menjadi tunggak utama Shaklee. Bukan OEM ok!

Atlit & Explorer bertaraf dunia pun ramai yg amalkan shaklee. Kalau shaklee bahaya pasti ramai yg tak lepas peringkat saringan kan.

Kat malaysia ni Julian Yee adalah atlit yg pertama yang powered by shaklee.

Kenapa POWERED bukannya sponsored? Ini sebab mereka memang pengguna shaklee bukannya di jadikan sebagai duta.
 
 
7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH BISNES SHAKLEE SELAIN DARI PRODUKNYA YANG BERKUALITI?

1. Modal yang rendah. RM69 dah boleh start bisnes. Tak perlu nak cari kaki ke apa.

2. Syarikat KUKUH. Shaklee syarikat dari US yang sudah bertapak lebih 62 tahun dengan REKOD YANG BERSIH. Dah masuk dalam pasaran saham juga.

3. Warisan. Bisnes Shaklee boleh diwariskan kepada anak cucu kita kelak.

4. BONUS on time. Shaklee tidak pernah gagal membayar bonus kepada pengedar mengikut masa yang ditetapkan. Siap bagi awal lagi. Dah berbillion di berikan.

5. Sistem. Bisnes shaklee ni boleh ala2 dropship je. Ada order Shaklee terus poskan. Tiada minimum order.

6. Membantu ramai orang. Paling best sebab kita dapat bantu ramai orang dari segi kesihatan dan kewangan.

7. Kos Murah. Tak perlu nak belanja besar buka or sewa kedai. Mana2 pun boleh bisnes janji ada handphone & internet



0 Comments