Sunday, 5 November 2017

About Me

Helo, salam perkenalan dari saya.
Winy baru saja mulakan dunia blog ni. Dah ketinggalan jauh dah kan.haha Tapi tak pa better late than never gitu tu.hihi

Winy baru saja menamatkan pengajian ijazah sarjana muda kewangan di Universiti Malaysia Sarawak pada tahun lalu. Still freshie la tu kan.hikhik





Passion Winy dalam kesihatan dan kecantikan. Sho winy nak bantu lebih ramai lagi untuk ke arah itu.
 
Bulan Oktober yang lepas Winy ranked up sebagai Supervisor dalam Shaklee, dan akan terus berjuang untuk melahirkan ramai leaders di bawah Elyisan Empire.


Winy merupakan pengedar Shaklee Kota Kinabalu, Penampang, Putatan dan menggatal. COD is available tapi kena inform awal yaa. Postage seluruh Malaysia dan luar Negara .




Whatsapp: 019-8312837
Instagram: winichelen.wongkin


Last but not least semoga pembaca akan enjoy dan dapat manfaat dari blog ni ;)



Newer Post
Previous
This is the last post.

0 comments:

Post a Comment