Showing posts from 2017Show All
Alfalfa Raja Segala Makanan | Winichelen Wongkin

Untuk sesetengah orang, alfalfa ni bunyi semacam jer boleh cakap dah tahap alien. Nak cakap pun memang errrgh nak tak nak saja. Tetapi, alfalfa ni boleh kata rumah api di antara semua jenis herba, “Above all else” herba, nak di katakan. Kadang-kadang ia di pan…

Suplemen Bukanlah Ubat | Winichelen Wongkin

Banyak kali dapat soalan macam ni, “Macam mana nak makan ubat ni?” apabila dah hantar order dengan pelanggan Winy. So yaa, macam tajuk kat atas tu, suplemen bukanlah ubat seperti yang ramai sangkakan. Pentingnya untuk ketahui perbezaan kedua benda ini supaya ko…

ESP Shaklee | Winichelen Wongkin

E SP Mixed Soy Protein Isolate Powder Memberikan tenaga berterusan, berasaskan protin tumbuhan yang berkualiti tinggi. Protin adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu-bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tub…

Vitalea Iron Plus Shaklee| Winichelen Wongkin

Nutrien Penting Untuk Kesihatan Optimum Formulasi yang di cipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, Beta kerotena untuk perlindungan anti oksidan. Vitalea …

Vivix Shaklee | Winichelen Wongkin

Vivix® Minuman Botani yang Lazat Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.  Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeerberi Eropah…

CITRAWARNA UNIMAS 2014- Unimas Confest | Winichelen Wongkin

Hi dearies ;)   Sebabkan sekarang ni haru dengan majlis konvokesyen tidak kira la universiti   awam dan swasta Winy eksited nak cerita pengalaman pertama sambut Majlis Konvokesyen di UNIMAS pada tahun 2014. Waktu ni Winy baru sahaja habiskan tahun 1 di …

About Me

Helo, salam perkenalan dari saya. Winy baru saja mulakan dunia blog ni. Dah ketinggalan jauh dah kan.haha Tapi tak pa better late than never gitu tu.hihi Winy baru saja menamatkan pengajian ijazah sarjana muda kewangan di Universiti Malaysia Sarawak pada t…